Mircea Solcanu concediat de Acasă TV

mircea_solcanuMircea Solcanu, prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte”, a fost concediat de reprezentanţii postului Acasă TV după ce, marţea trecută, Solcanu i a atacat dur pe părinţii băieţelului ucis de maidanezi.

Mircea Solcanu va pleca de la Acasă TV, după postarea referitoare la părinţii copilului sfâşiat de câini. Solcanu a primit înştiinţarea luni seara şi este în depresie.

Un apropiat al acestuia susţine că prezentatorul plănuieşte să se întoarcă în Constanţa.

„Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. El speră că nu se va întâmpla acest lucru şi că va reveni la emisiunea „Poveştiri de noapte de la Acasă”, a povestit o sursă din apropierea prezentatorului TV.

Postul de televiziune Acasă Tv a precizat prin intermediul unui comunicat că Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său din cadrul echipei emisiunii “Poveştiri de noapte”.

Iată comunicatul remis de Acasă TV:

ACASA TV, postul care difuzeaza emisiunea “Povestiri de noapte”, prezentata de Mircea Solcanu, isi exprima oficial scuzele pentru situatia creata de moderatorul show-ului mentionat mai sus. Regretam situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate. Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei ACASA TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO