Moculeasca: “Adrian Enache era un ţărănuş cu adidaşi şi pantaloni de stofă”

61459413Nimeni n-ar fi banuit, insa primul barbat din viata Marianei Moculescu a fost Adrian Enache, ambii solisti cu ambitii din Galati, la vremea respectiva. Amintirea idilei este inca vie in mintea Moculeascai si ne-a impartasit detalii incendiare.

De aproape doua decenii se imparte intre doua femei, Corina, fosta sotie si Iuliana Marciuc, da riata ca Adrian Enache a fost un cuceritor, inca de tanar. La varsta de 18 ani, pe vremea cand batea la portile afirmarii in Galati, orasul natal, solistul a pus ochii pe Mariana Moculescu, si ea o tanara aspiranta la o cariera de solista. Relatia lor a durat foarte putin, insa Mariana a acceptat sa impartaseasca tot ceea ce isi aminteste, pentru CANCAN.ro:

“La 16 ani imi doream sa cant intr-o trupa si mi-am facut. Eram numai eu cu baieti de 30-40 de ani. Asa l-am cunoscut sip e el. Locuiam si in cartiere invecinate. Eram amandoi frumusei foc. Eu aveam 16 ani, el avea 18. Am avut o relatie. Nici nu aveam cum sa nu avem, la cat de frumusei eram. Imi aduc aminte ca avea niste pantofi sport, tenisi, si pantaloni de stofa. Si nu-mi placea asta la el. Ca nu se imbraca chic, era cam taranus”, ne-a povestit fosta sotie a lui Horia Moculescu.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO