Monica Colceriu și Roxana Iliescu, de la Jurnalul Cultural la noul jurnal monden, la TVR!

Monica-Colceriu-foto-TVRMonica Colceriu și Roxana Iliescu dau startul primului jurnal monden din istoria postului național de televiziune, “M Magazin”, pe TVR 2 astăzi ,11 noiembrie, începând cu ora 21.30.

Jurnalul promite să furnizeze zilnic telespectatorilor porția de monden de calitate, să prezinte noutăţi din viaţa vedetelor din showbizul românesc şi declaraţii în exclusivitate, să pătrundă în culisele celor mai importante evenimente mondene din Capitală și să aducă cele mai proaspete știri care zguduie Hollywoodul.

“M Magazin”, prezentat de vedeta TVR Monica Colceriu, este un “celebrity magazine” cu aer dinamic și ușor ironic ce își propune să scoată la iveală adevărul gol-goluț despre showbiz. Din echipa condusă de producatorul și regizorul Petre Năstase face parte și Roxana Iliescu, responsabilă în fiecare joi de rubrica “Lumea Roxanei”.

Prima ediție a jurnalului monden pune în lumina reflectoarelor secretul frumuseții Andreei Raicu (Andreea Raicu: “Nu am obisnuița de la merge la tratamente cosmetice.”), greutățile întâmpinate de mămici celebre și legătura specială dintre Toto Cutugno și frumoasa prezentatoare a emisiunii “Duminica în familie”, Ramona Bădescu.

Emisiunea “M Magazin” este difuzată de luni până joi de la ora 21.30 pe TVR 2 și poate fi urmărită şi online pe TVR+.

roxana iliescu

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO