Music Channel şi Utv se unesc pentru Romanian Music Awads 2013!

andreea balanRomanian Music Awards, singurul eveniment cu istorie si traditie din industria muzicala romaneasca, a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie.

Prin anvergura si importanta pe care o are pentru artistii romani, va fi organizat anul acesta de doua dintre posturile TV muzicale de top: Music Channel si Utv.

 

“Romanian Music Awards este organizat in fiecare an de Music Channel. Anul acesta, ajuns deja la a XI-a editie si devenind atat de important pentru artistii romani, am considerat ca a venit momentul pentru un parteneriat strategic intre Music Channel si Utv, care sa reprezinte cel mai bine muzica romaneasca, alaturi de Radio 21”, a declarat Giovanni Francesco, directorul general al Music  Channel.

 

“Prin toate proiectele sale, Utv promoveaza muzica romaneasca de calitate, iar implicarea in organizarea galei Romanian Music Awards vine ca o decizie fireasca de a sustine inca o data industria muzicala din Romania”, a declarat Andrei Marcu, directorul general al Utv.

 

Romanian Music Awards este singurul eveniment din industria muzicala romaneasca de interes international. Anul acesta, decernarea premiilor este transmisa LIVE in 19 tari impreuna cu Balkanika TV in Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Turcia, Grecia, Croatia, Bulgaria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Slovenia, Muntenegru, Macedonia, Kosovo, Ungaria, Cehia, Slovacia si Moldova.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO