Mutu, manele şi şprit până la 7 dimineaţa

adrian_mutuAdrian Mutu a petrecut în noaptea de duminică la două restaurante, alături de Vica Blochina şi un grup de prieteni.

După muncă, vine şi timpul pentru distracţie. Ideea a aplicat-o Adi Mutu, care şi-a făcut de cap până în zorii zilei, la puţin timp după ce a revenit din cantonament. Atacantul Petrolului s-a şpriţuit bine alături de prietenii săi şi de Vica Blochina, cea care pare să fie o prezenţă constantă în viaţa „Briliantului”.

Zeci de antrenamente, şedinţe tehnice, meciuri. De asta a avut parte în ultima lună Adi Mutu. Perioada cantonamentelor s-a terminat, fotbaliştii au primit câteva zile libere, iar atacantul Petrolului a profitat la maximum.Concret, Mutu a ieşit să ia cina la restaurantul Isoletta din Herăstrău puţin după ora 22.00. După ce a ajuns i s-a alăturat şi Vica – am putea spune febleţea lui, având în vedere că la cele mai recente ieşiri „Briliantul” a avut-o alături pe fosta iubită a lui Victor Piţurcă – dar şi o altă domnişoară. Cina s-a prelungit, astfel că în jurul orei 12.00 în restaurant nu mai rămăseseră decât Mutu şi prietenii lui.Discuţiile s-au animat, unul dintre amicii de pahar ai atacantului s-a dezlănţuit la un dans cocoţat pe un scaun, iar toată lumea părea că se simte bine. Unul dintre chelneri a fost trimis după ţigări, semn că şpriţul fără tutun nu mergea cum trebuie.În jurul orei 2.00, domnişoara de la masa lui Adi a plecat, iar după jumătate de oră au făcut-o şi Mutu, Vica şi amicii. Blondina a mers alături de un prieten, iar „Briliantul” a părăsit localul însoţit de ceilalţi doi amici.

Tulburat vizibil de alcoolul consumat, Mutu n-avea chef de mers acasă, aşa că distracţia s-a mutat într-o altă cârciumă. Până să ajungă la Hanul Drumeţului, Mutu a prins momentul la un semafor şi a „sărit” în maşina Vicăi, avându-i pe prieteni în urmă. Au ajuns la localul cu muzică lăutărească în jurul orei 3.00, dar Vica n-a coborât, l-a lăsat pe fotbalist în faţa restaurantului, apoi a dispărut în noapte.

Mutu a continuat cheful alături de amici până după ora 6.00 dimineaţa, când prietenii lui au dat stingerea. Pentru că era extrem de alcoolizat, aceştia au tras maşina cu care veniseră pe o alee şi l-au scos pe jucător pe uşa din spate.

E însurat şi are trei copii

În ciuda ieşirilor nocturne, Adi Mutu are o viaţă de familie liniştită. Este însurat cu o brunetă sexy, Consuelo, care i-a dăruit două fete: Adriana şi Maya. Adi mai are un băiat, Mario, din mariajul anterior, cu Alexandra Dinu. Familia lui Mutu urmează să vină în România şi să se mute aici pentru a fi alături de „Briliant”, care a semnat un contract cu Petrolul Ploieşti.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO