Nicola, Sonny Flame, Connert-R, Alexandra Ungureanu, Corina si Naguale implicati in acelasi proiect!

corina (2)Nicola, Sonny Flame, Connert-R, Alexandra Ungureanu, Corina si Naguale sunt doar cativa dintre artistii care si-au unit fortele pentru a sustine tinerele mici talente. Artistii s-au implicat intens in promovarea primului festival de muzica al copiilor minoritatilor etnice din Romania, din dorinta de a sustine talentul muzical mai presus de etnie ori alte criterii sociale.

Prima editie a Festivalului Mini ARMONI are loc pe 6,7 si 8 decembrie 2013, in comuna Cumpana, din judetul Constanta si se anunta a fi un eveniment de anvergura nationala la care sunt asteptati concurenti apartinand diferitelor minoritati aflate pe teritoriul Romaniei.
”Prin lansarea acestui eveniment, pe care il vom organiza cu frecventa anuala, ne propunem promovarea tinerelor talente din domeniul muzicii si dansului traditional, dar si promovarea dialogului interetnic si intercultural si promovarea mobilitatii transnationale” declara organizatorii.
Mini ARMONI pune la bataie o serie de premii extrem de atractive pentru tinerii artisti, cum ar fi un contract cu un producator muzical – Casa de Productie KAZIBO MUSIC ROMANIA (Naguale) si un contract cu Paul Gheorghe, coregraful Trupei Trouble Crew. Printre membrii juriului se numara Nicola, Mihai Budeanu (ex 3rei Sud-Est), Paul Gheoghe (coregraf Trouble crew.), Saya (proiectul international Naguale), Lolli Karaiola (trupa Armaname), Teodora Secui (Vocea Romaniei), Florin Vasilica (Grupul Teleormanul) si Mister Z.
Inscrierile pot fi facute direct de pe pagina de Facebook a festivalului, “Inscriere Mini Armoni”, unde se completeaza cu datele personale si se alege categoria de concurs.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO