Nicușor Stan, un cinefil desăvârșit! Vezi cu ce actor de la Hollywood se identifică!

Nicusor Stan si Angelina Jolie la Muzeul Figurilor de Ceara din Viena Una din marile pasiuni ale omului de afaceri Nicușor Stan este cinematografia. El susține că actorul său preferat este Robert De Niro, dar îi apreciază foarte mult și pe Al Pacino și Dustin Hoffman. “Îmi place foarte mult Robert De Niro. Îl consider un actor cu o personalitate puternică și care se pretează oricărui rol, fie că vorbim de o dramă, fie că vorbim de o comedie. Tocmai de aceea, pelicula “Nașul 2” este filmul meu preferat, De Niro jucând un rol de excepție. De asemenea mi-a plăcut foarte mult rolul jucat de Al Pacino în “Parfum de femeie”, dar și cel jucat de Dustin Hoffman în “Rain Man”, ambii dând viață unor personaje cu drame puternice”, a declarat Nicușor Stan.

Trecând la partea feminină a cinematografiei, omul de afaceri își arată aprecierea pentru Meryl Streep, dar a pus ochii și pe o actriță din tânăra generație. “Meryl Streep este dovada vie că dacă faci ceva cu pasiune, indiferent de vârstă, poți reuși. Am urmărit foarte multe filme cu ea, începând cu “Kramer contra Kramer” unde era foarte tânără, și terminând cu “Doamna de Fier”, unde depășise deja vârsta de 50 de ani, și pot spune că nu am observat nicio diferență. Din tânăra generație, îmi place mult Kate Beckinsale, pe care o consider o femeie foarte frumoasă și care a avut câteva roluri destul de bune”, a completat omul de afaceri.

Cu toate acestea, se pare că Nicușor Stan este plăcut impresionat și de Angelina Jolie ori Daniel Craig, dovada fiind pozele în care omul de afaceri apare alături de sosiile din ceară ale vedetelor.

Nicusor Stan si Daniel Craig la Muzeul Figurilor de Ceara din Viena

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO