Nou single Yssa, cu F.Charm și Matteo! (VIDEO)

DSC_0351După ce a afișat un nou look printr-un pictorial marca Gabi Boholt, Yssa vine și cu un nou sound, mai mult decât incendiar. Cunoscută drept cea mai promițătoare descoperire muzicală din showbiz, Yssa lansează single-ul „Ard de dor” însoțit de un video lyrics. Producția audio poartă semnătura Lanoy Production, Yssa lucrând la single cot la cot cu F.Charm și Matteo.

Înzestrată cu o voce senzațională și un chip de papușă Yssa, pe numele real Isabela Ilie, a fost remarcată încă de mică pentru potențialul enorm de care dispune și a fost descoperită de Crina Mardare și Mihaela Cernea. „Profa’” de canto Crina este în continuare responsabilă de pregătirea muzicală a tinerei artiste și tot ea i-a dat Yssei porecla „Rihanna de România”.

Yssa nu se află la primul single, artista având în trecut melodii semnate Class Music, dar spune că „Ard de dor” este prima piesă care o definește. „Cred cu tărie în potențialul piesei pentru că simt că mă regăsesc  în noul sound abordat. A fost o adevărată plăcere și o experiență extraordinară să lucrez cu F.Charm și întreaga echipă de profesioniști, de la care am avut multe de învățat.”

Yssa abordează și o nouă imagine odată cu schimbarea de stil muzical, un nou look ce se potrivește de minune cu piesa „Ard de dor”. Artista a și realizat un pictorial demn de o divă cu fotograful vedetelor, Gabi Boholt, hairstyling-ul fiind semnat de Mihnea Marinaș, iar makeup-ul de Adina Mihăilescu.

Single-ul „Ard de dor” este însoțit și de un video lyrics realizat tot de echipa Lanoy Production, iar filmarile s-au întins pe 5 ore, timp în care Yssa s-a distrat de minune cu colegii ei.

yssa fcharm yssa matteo

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO