O despăţire previzibilă! Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună

andreea-balan.1După aproape 9 ani de relaţie , Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit. Culmea, tocmai ce terminaseră de amenajat şi vila luxoasă pe care au prevăzut o din proiect, cu doua uşi de intrare şi două corpuri de apartamente separate.

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni dezminţea zvonurile care spuneau încă de atunci că relaţia a ajuns la final, Andreea Bălan şi Keo au anunţat oficial că nu mai formează un cuplu. “Da, ne-am despărţit. Problema noastră  a fost că eu îmi doresc o familie, îmi doresc să am un copil. Acest lucru nu s-a întâmplat”, a motivat Andreea Bălan despărţirea de Keo.

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit după aproape 9 ani de relaţie şi după ce tocmai terminaseră de amenajat şi vila luxoasă în care s-a mutat cu iubitul ei.

Cu toate acestea, ieri, cei doi au recunoscut că relaţia lor este încheiată. “Am luat o pauză” au declarat amândoi. “La un moment dat, dacă nu mai eşti pe acelaşi drum cu omul de lângă tine… Ne-am răcit pentru că am avut dorinţe diferite. Eu am trecut la un alt nivel, am evoluat, acum îmi doresc o familie, iar el nu. Şi, pentru că nu eram pe aceeaşi lungime de undă, am luat o pauză”, a povestit Andreea azi, la Acces Direct. Artista subliniază că faptul că ea şi Keo împart aceeaşi casă – care a fost construită pe parcursul a doi ani sub atenta supraveghere a artistului – nu este un impediment.”Casa este un duplex, aşa că, practic, spaţiul locativ nu este o problemă”, a mai spus Andreea. Deşi despărţirea de Keo nu rezolvă cauza – adică nu îi aduce Andreei mai repede o familie şi un copil – ea pare hotărâtă să pună capăt definitiv relaţiei cu Keo.”Să te ceară de nevastă după 10 ani de relaţie.. nu ştiu… mi se pare puţin penibil”, este ea de părere.Andreea a mai explicat că despărţirea de Keo vine după mai multe luni în care a dezbătut acest subiect, dar fără niciun rezultat.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO