OANA ROMAN a născut!

oana-romanBucurie mare în familia fostului premier Petre Roman. Fiica sa cea mica, Oana, a născut o fetiţă sănătoasă. Bebelusul a venit pe lume vineri, la ora 11:00, prin cezariana si a primit nota 10 la naştere.

De departe, cel mai emotionat a fost Marius Elisei, cel caruia Oana i-a spus DA in urma cu o luna si care a tinut neaparat sa asiste la venirea pe lume a copilei ce va purta numele Maria Isabel.

La prima ora a diminetii, Oana si Marius erau deja in picioare. De altfel, a fost o noapte lunga in care niciunul nu a inchis un ochi de nerabdare. El, cel putin, si-a tot frant mainile pana ce Oana a fost gata de plecare.

La ora 8 si jumatate au plecat spre spital. Pentru ziua cea mare, viitoarea mamica a imbracat o rochie care avea ca imprimeu un bebelus. Spre sala de operatii, Oana a marturisit ca este coplesita de emotii. “Gata, am plecat. Sunt aranjata, ma duc spre sala. Am inceput sa am emotii. O sa fie bine, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa fie bine… Sper sa imi revin azi. Important e sa fie fata bine”, a spus Oana.

La ora 11:00 a venit pe lume, prin cezariana, Maria Isabel. Cantareste 2 kilograme si 300 de grame si a primit nota 10 la nastere. Taticul nu a ratat evenimentul. A insistat sa stea in sala de operatii, dar s-a multumit pana la urma sa asiste la acest moment special din spatele unui geam. “Sunt tatic, viata s-a schimbat, gata. Am vazut-o si am tinut-o in brate. Nu stiu cum sa descriu momentul asta… Oana a pupat-o, era plina de emotii”, a spus Marius.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO