Oana Roman va fi mămică

foto-oana-romanOana Roman şi iubitul ei Marius vor fi părinţă. Mai mult, Marius are şi planuri de căsătorie şi spune că în curând îi va oferi şi inelul.

Oana Roman şi iubitul ei Marius se pregătesc să devină părinţi întrucât fiica cea mică a lui Petre Roman este însărcinată. Mai mult, cei doi au de gând să facă şi o nuntă mare după ce bebele va veni pe lume.

La cei 37 de ani ai săi visul Oanei Roman s-a împlinit: va deveni mamă. “Începe o noua etapa frumoasa din viaţa mea şi sper să-mi fiţi alături ca şi până acum”, a scris prezentatoarea tv astăzi pe contul său de Facebook.Oana Roman a venit cu iubitul ei, Marius, cu care are o relaţie de nouă luni, pe Happylica, scrie Libertatea. “Am aflat pe la începutul verii această veste minunată pe care o aşteptam, dar pe care nu am plănuit-o. Am încetat de mult să-mi fac planuri. Nu mi-am pus problema dacă fac copilul sau nu. A fost clar de la început că acest copil e binevenit”, a spus Oana.

Acesta a continuat: “Nu am luat mult în greutate, doar vreo trei kilograme. Eu nu am preferinţe, dar Marius vrea să fie băiat”.De cealaltă parte Marius, iubitul Oanei a spus: “Vreau să rămân cu ea pentru toată viaţa. Sunt pregătit să devin tată”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO