Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, concert aniversar in Hard Rock Cafe!

PACT - WEBTrupa Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, sarbatoreste un an de la infiintare printr-un concert de exceptie, sambata 12 octombrie, orele 22.30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Daca in 2012, pe aceeasi scena rock bucuresteana, cele doua legende ale muzicii rock romanesti Leo Iorga si Adi Ordean au  concertat in premiera sub numele Pact,  primul single al trupei , „Ploaia care cade” , a fost lansat tot la Hard Rock Cafe in cel de-al doilea concert sustinut acolo.

Astfel, aniversarea primului an de existenta sub numele Pact nu se putea realiza decat pe aceeasi scena unde, cei doi muzicieni care au scris istoria de aur a trupei Compact, au facut „pactul”  de a duce legenda mai departe.

Leo Iorga – lead vocal, Adrian Ordean – chitara, compozitie, orchestratie, Marian Mihailescu – chitara bass, vocal, Cristi Iorga – tobe, vocal si Alex Ardelean – chitara promit o atmosfera de neuitat intr-un concert de clasa va purta publicul inapoi in timp pe cele mai frumoase hituri compuse de Adi Ordean si cantate de Leo Iorga precum ‘Singur in noapte’, ‘Cine este tu, oare?’, ‘Trenul pierdut’, ‚Dupa ani si ani’ sau ‘Singur te caut in noapte’.  Concertul va cuprinde si o parte din noile piese ale trupei Pact care vor fi incluse pe un album ce va fi lansat in curand.

Evenimentul din 12 octombrie de la Hard Rock Cafe din Capitala va aduna si o serie de vedete care vin sa celebreze alaturi de trupa aniversarea primului an de existenta Pact, sa-l sustina pe Leo Iorga si sa ureze trupei cel putin tot atatea succese ca si pana acum.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO