Paris Hilton şi-a sărbătorit ziua de naştere fără bikini

Paris Hilton a împlinit duminică 33 de ani, motiv ca bogata moştenitoare să dea o petrecere de pomină.

RTEmagicC_paris_hilton_0.jpgparis_hilton_fara_chiloti_4bc78e09b1Paris Hilton este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton, iar în ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume. Bogată, extravagantă şi mare iubitoare de distracţii, Paris Hilton nu a ţinut niciodată cont de gura lumii.

Aşa că, la cei 33 de ani pe care i-a împlinit pe 17 februarie, starleta s-a gândit să dea de lucru la presă, ea adorând să se afle pe prima pagină a ziarelor de scandal. Blonda le-a făcut un cadou neaşteptat invitaţilor atunci când a apărut îmbrăcată într-o rochie roz de tip Barbie, creată de Alon Livne, la care a purtat şi o tiară, ca o adevărată prinţesă. Ţinuta a atras toate privirile şi toate bliţurile au fost îndreptate spre ea, pentru că…nu purta lenjerie intimă.

Nu ar fi însă prima dată când moştenitoarea imperiului Hilton apare în prim plan cu părţile intime la vedere. Fie că este în vreun club exclusivist, unde nu se fereşte să danseze pe mese, să cânte sau să se îmbete criţă, fie că este pe stradă plimbându-şi căţelul, fie că este invitată la un eveniment monden de top, Paris Hilton a dat mereu de lucru paparazzilor, pentru că sânii sau chiloţeii, atunci când îi poartă, tind să iasă la vedere de sub rochiţele mult prea scurte.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO