PAULA SELING & OVI participă din nou la EUROVISION!

paula_selingIntoarcerea duetului PAULA SELING & OVI la cea mai importanta competitie muzicala europeana prinde contur .

« Miracle », noua lor melodie (scrisa  de Ovi Jacobsen, Phillip Halloun, Beyond 51 si Frida Amundsen) va fi inscrisa la selectia nationala pentru Eurovision.

Cei doi artisti sunt cel putin la fel de increzatori in succesul lor ca in 2010, cand au ocupat cu « Playing With Fire » locul 3 in marea finala de la Oslo. O insiruire a argumentelor pe care se bazeaza ar fi de-a dreptul superflua, in acest moment.

Interesant este ca, dupa performanta din 2010, atat Paula , cat si Ovi s-au bucurat sau, altfel spus, au fost mai mult sau mai putin placut agresati de nenumarate propuneri referitoare la Eurovision. De exemplu, Paula a primit in anii precedenti peste 100 de piese din partea a numerosi compozitori din tara si din intreaga Europa (de la Suedia si Marea Britanie la Croatia sau Macedonia). La randul sau, Ovi s-a confruntat cu cereri de compozitii venite de la interpreti sau producatori din diverse tari. Amandoi au rezistat tentatiei pana acum, cand au considerat ca este momentul potrivit sa recidiveze tot impreuna in tentativa lor de a realiza…miracolul, adica aducerea finalei europene in Romania. Ideea revenirii lor pe scena Eurovision pare a fi consonanta cu asteptarile internationale, daca e sa ne luam dupa semnalele inregistrate pe site-urile si blog-urile specializate. Dar, pana una-alta, ei trebuie sa treaca prin furcile caudine ale pre-selectiei nationale si apoi, eventual, sa se confrunte live cu ceilalti concurenti alesi de juriu. Deocamdata, cei doi repeta in vederea mai multor spectacole care vor avea loc in diverse orase din tara pentru prezentarea piesei in fata celui mai important judecator, publicul.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO