Petre Năstase aduce Broadway-ul pe sticlă, în casele românilor, în noaptea dintre ani!

revelion tvr 2Regizorul Petre Năstase despre proiectul secret de Revelion al TVR 2: ”O superproducţie stil Broadway cu parfumul celebrelor programe de altădată”.

Prolificul regizor Petre Năstase vorbeşte pentru prima oară de la venirea sa în echipa televiziunii publice,despre proiectul la care a muncit timp de aproape două luni. ” Am lucrat cu peste 100 de oameni, profesionişti ai televiziunii publice, pentru cel mai savuros program de Revelion. Unul fără cusur şi prost gust, un proiect, îmi permit să spun, ce nu a mai fost făcut de pe vremea regretatului regizor Alexandru Bocăneţ, ale cărui mărturii video conduc după aproape 40 de ani în topurile vizualizărilor Youtube”.

 

Profesionistul ce a regizat ”Dansez pentru tine”, Cerbul de Aur şi cele mai multe videoclipuri din muzica românească, ne-a mărturisit că nu se teme de concurenţă, iar telespectatorii ce aprobă bunul gust vor fi satisfăcuţi.revelion  tvr2

Am lucrat la cel mai complex Revelion făcut de televiziunea publică de la noartea regreatului Alexandru Bocăneţ. Românilor care vor alege TVR 2 în  noaptea dintre ani care le promit o atmosferă electrizantă de musical, asemeni producţiilor de pe Broadway ori desprinsă din capodopera hollywoodiană ”Burlesque”, cu Cher şi Cristina Aguilera. Singur nu-şi vor stăpâni picioarele şi vor zâmbi de încântare”, afirmă Petre Năstase şi este gată să pună pariu pe cele declarate.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO