Petreceri în Bucureşti de Revelion!

andreea-banicaConectRBucureştenii au la dispoziţie mai multe petreceri publice pentru a petrecere noaptea de Revelionul.

La ora 00.00, trecerea in 2014 va fi marcata de stralucirea celor mai spectaculoase focuri de artificii din tara, care, timp de 15 minute, vor „aprinde“ cerul Capitalei.

Seara va deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care vor prezenta in premiera un spectacol plin de suspans, ce imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse. De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelion se va incinge prin concertul sustinut de Mandinga.

Pana spre miezul noptii, publicul din Piata Constitutiei va putea urmari recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj.

Catre miezul noptii, What’s Up feat. DeMoga Music impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally vor crea un moment unic, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, pe acordurile noului single La multi ani.

Dupa numaratoarea inversa, bucurestenii vor pasi in noul an intr-o atmosfera efervescenta, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Banica). De asemenea pe Bulevardul Unirii unde vor fi amplasate mai multe ecrane uriase pe care va fi transmis show-ul de pe scena.

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO