Povestea pozelor deochiate cu Bianca Drăguşanu din timpul liceului

61413921Bianca Drăguşanu are in spate un trecut tumultos. Bucati din el ies usor, usor la iveala, iar CANCAN.ro a reusit sa intre in posesia mai multor imagini cu tanara din timpul liceului, realizate la sfarsitul anilor ’90.

Cu mult inainte ca Bianca sa devina “Blonda lui Bote” sau “Printesa lui Cristea”, 61414086ea visa la o cariera in lumina reflectoarelor, pe podiumurile celor mai celebre case de moda. Era la liceu, iar anii in care a simtit pentru prima data din gustul celebritatii erau inca departe… Se vede insa ca avea stofa de diva din felul in care poza in fata aparatului de fotografiat. Aprinsa de gandul ca trebuie sa arate cat mai bine, Bianca si-a aruncat hainele care incotro si s-a prezentat in toata splendoarea, intr-un costum de baie minuscul, albastru. N-a renuntat, bineinteles, nici la tocuri, cele mai bune “prietene” ale sale si in zilele noastre.Potrivit surselor noastre, fotografiile au fost realizate la o cabana din zona Cincis, Hunedoara, care apartinea unui iubit de-al Biancai, baiat de bani-gata. De altfel, pentru el a si facut sedinta foto.

Fotograf nu i-a fost el, ci o prietena, care a convins-o, de dragul artei si nu numai, sa ramana doar in lenjerie intima. Toata perseverenta blondei din timpul liceului nu a fost in zadar: cativa ani mai tarziu, a ajuns vedeta, iar acum a reusit sa obtina controlul “fenomenelor meteorologice”. Bianca a devenit de curand doamna Slav, dupa o nunta ca in povesti alaturi de Victor Slav, cel care prezinta vremea la stirile PRO TV. bianca_dragusanu

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO