Premieră în showbiz-ul românesc! Pro Musica au filmat un concert în pușcărie

 Pro Musica, una din trupele de istorie în rockul românesc lansează un DVD unic în showbiz-ul românesc, au filmat un concert în pușcărie intitulat sugestiv ”Live în Prison”.

 Pro Musica, una din trupele de istorie în rockul românesc lansează un DVD unic în showbiz-ul românesc, au filmat un concert în pușcărie intitulat sugestiv ”Live în Prison”.Filmul, primul concert rock susținut și înregistrat într-o pușcărie, în România, pentru care s-a utilizat toată logistica aferentă unui spectacol în aer liber, a fost turnat în Penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara.

”Concertul în cauză reprezintă un eveniment unic, ce a vrut să demonstreze că muzica trebuie făcute în orice spații (convenționale sau nu, deschise sau nu, social acceptate sau nu), iar trăirea pe care rock-ul o presupune și o transmite poate transcede nu numai zidurile de piatră, care ascund deținuții de ochii societății, ci și zidurile gândurilor, preconcepțiilor și indiferenței, atunci când muzica pornește din credință și dăruire”, susține inițiatorul proiectului, muzicianul Ilie Stepan, cel care a înființat trupa Pro Musica în urmă cu 43 de ani. DVD-ul ”Live in Prison, va fi lansat pe 27 februarie, la Clubul Țăranului din București
Considerată una din cele mai importante formaţie rock din Banat și România, Pro Musica a renăscut în urmă cu trei ani, după 20 de ani de pauză, frontman fiind același Ilie Stepan. ”Glossa” este una din piesele care rezistă și astăzi, la 40 de ani de la lansare.

pro-musica

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO