„Pro TV e al tău“, producţie aniversară de 1 Decembrie

627x0Pe 1 Decembrie postul Pro TV va difuza producţia aniversară „Pro TV e al tău“, care va fi prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş şi în care vedetele vor fi puse în ipostaze inedite.

Cu ocazia majoratului, vedetele Pro TV vor trece în postura de concurenţi şi vor trebui să dea socoteală unui juriu special, format exclusiv din tineri de 18 ani, vârsta pe care Pro TV o aniversează pe 1 Decembrie.

Nea Marin este un as în domeniul dansurilor populare, dar de această dată a pregătit un dans jive, în care o va avea alături pe Silvia Uceanu, membră a baletului coordonat de Edi Stancu.

De asemenea, Loredană va renunţa la statutul de membru al juriului „Vocea României“ şi va găti, alături de mama sa. La această încercare va fi supusă şi Elwira Petre, care va trece de la pupitrul juriului „Dansez pentru tine“ direct în bucătărie.
În plus, Iulia Vântur va pregăti un moment special de dans, iar cei trei MasterChefi vor da jos şorţul şi vor pune mâna pe microfon pentru a impresiona juriul cu un „preparat muzical“.
Unul dintre cele mai aşteptate momente este duetul Mihai Petre-Andi Moisescu, iar reprezentanţii Pro TV promit telespectatorilor că surprizele se vor ţine lanţ. Astfel, Gina Pistol va interpreta propria variantă „Happy Birthday, Pro TV“, baletul coordonat de Edi Stancu renunţă de această dată la dans pentru a cânta, iar ventrilocii Sandu Eduard şi Crina Zvoboda, cunoscuţi din show-ul „Românii au talent“, au pregătit un număr special.
Ca în fiecare an de 1 Decembrie, vedetele Pro TV sunt personajele principale ale unei poveşti, de această dată ele vor porni „într-o călătorie de-a lungul şi de-a latul României“ şi nu oricum, ci în arce uriaşe. Tot pe 1 Decembrie, vedetele vor cânta despre visul românesc, iar în acest an piesa îi aparţine lui Marius Moga, „Sus pe toc“, iar versurile au fost scrise de Florin Busuioc.

Citest

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO