Ricchi e Poveri, cel mai cunoscut grup pop italian dintotdeuna, se reântoarce la Bucureşti!

ricchi e poveriCea mai cunoscută trupă italiană a ultimilor 40 de ani, Ricchi e Poveri se reântorc în România, pe 26 februarie 2014, pentru a recompensa publicul nostru după succesul neaşteptat de care s-a bucurat precedentul spectacol.

Anul trecut, chiar înaintea concertului pe care l-a susţinut cu casa închisă la Sala Palatului, liderul trupei, Franco Gatti a suferit o grea pierdere. Fiul său a trecut în nefiinţă. În perioada de doliu grupul a reuşit să onoreze spectacolul, mai mult,  membrii săi sunt hotărâţi să ducă la bun sfârşit şi promisiunea făcută publicului român,a vând în vedere că au fost multe cereri de bilete: ”ne vom întoarce cu mult mai mult chef la anul, pentru un nou concert”, au promis la unison.

Autori a zeci de hituri ce au animat fiecare petrecere din România  între anii ’70-’90, Ricchi e Poveri vin să reamintească celebrele lor melodii ”Mamma Maria”, ”Voulez Vous Dancer”, ”Dimmi Quando”, ”Parla col cuore” ori  ”Come eravamo”

Înfiinţat acum 44 de ani, trioul (Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu) a cunoscut consacrarea la celebrul festival San Remo, ediţia din 1970. De la debut, formaţia a vândut peste 20 de milioane discuri şi a scos 19 albume de studio.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO