Roger Moore a murit, la vârsta de 89 de ani

Actorul Roger Moore, cunoscut pentru rolul lui James Bond, a murit la vârsta de 89 de ani. Anunțul a fost făcut marți de familia actorului.

roger-mooreÎn anunțul făcut public pe paginilele de pe rețelele de socializare ale actorului a fost dezvăluit că Roger Moore s-a stins din viață în Elveția după „o luptă scurtă, dar curajoasă, cu cancerul.” „Dragostea cu care a încurajat în ultimele sale zile nu poate fi descrisă în cuvinte,mai scrie în anunț.

”Îţi mulţumim, tată, pentru faptul că ai rămas tu însuţi, pentru faptul că ai fost atât de special pentru atât de mulţi oameni”, au adăugat copii starului britanic.

Roger Moore va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii funerare private care va avea loc la Monaco.

Roger Moore este un actor englez de film și TV, care a devenit celebru prin rolul principal jucat în serialul “Sfântul”.

Este cunoscut publicului ca fiind al treilea actor care l-a interpretat pe celebrul agent secret James Bond, în șapte filme apărute între anii 1973 și 1985,  inclusiv în două dintre cele mai apreciate lungmetraje din această serie cinematografică – ”Live and Let Die” şi ”Spy Who Loved Me”.

Actorul britanic s-a născut la Londra pe 14 octombrie 1927 şi, după ce a lucrat ca model la începutul anilor 1950, a semnat un contract pe şapte ani cu studioul MGM. Primele filme ale sale nu au fost chiar memorabile, iar succesul a venit după ce a făcut tranziţia spre micul ecran.

Rolul care l-a făcut remarcat în televiziune a fost cel din serialul de aventuri ”Ivanhoe”, care i-a adus posibilitatea de a deveni protagonistul unor producţii foarte populare, precum ”Maverick”, ”The Saint” şi ”The Persuaders”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO