SCORPIONS live la Bucureşti. Vă prezentăm regulile de acces la concert

scorpions_afisThe Scorpions revin in acest weekend la Bucuresti cu un show grandios, spectacol ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”!

Evenimentul este organizat de Project Events, va avea loc la Romexpo (Pavilion Central) pe 14 decembrie, Trooper fiind formatia care va deschide concertul celor de la Scorpions.Albumul „Sting In The Tail” a avut un succes extrem de mare, ce a dat nastere unei noi generatii de fani. Dorind sa cucereasca cat mai multi fani din aceasta noua generatie, celebrii artisti de la Scorpions au reusit sa se autodepaseasca, urmand sa prezinte fanilor un show impresionant de sunet, lumini, grafica si efecte speciale, imbinate cu elemente pirotehnice de mare efect.

Accesul la concertul de la  ROMEXPO  se face prin:
– accesul la spectacol se face din Bulevardul  Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata);
– pentru cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurata de Romexpo pe durata intregului spectacol, in parcarile B, C si D, contra cost. Locurile sunt limitate;
– persoanele cu dizabilitati vor avea acces prin poarta B.

ACCES: Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata  durata evenimentului), incepand cu ora 18.30. Concertul va incepe in jurul orei 20.00, cu formatia Trooper,  care va deschide concertul celor de la Scorpions!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO