Selah Sue concertează la Arenele Romane pe 22 septembrie!

selah sue afisSelah Sue, cantareaţa belgiană considerată o adevarata revelaţie a noului val de muzicieni, concertează duminică, 22 septembrie, ora 20.00, la Arenele Romane din Bucureşti. Deschiderea concertului este asigurată de apreciata trupă Moonlight Breakfast.

Selah Sue s-a făcut remarcată de la o vârstă fragedă datorită timbrului său vocal unic, îndemânării de a cânta la chitară şi talentului compoziţional. Selah îmbină perfect genuri muzicale aparent incompatibile precum reggae, soul şi jazz, fiind apreciată şi de artişti consacraţi precum Prince ori Patrice.

Astfel, în 2011, a fost lansat primul său album, intitulat chiar “Selah Sue”, cu care a cucerit publicul de pretutindeni. Stilul abordat de artistă a propulsat-o în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume, în Europa ajungând la o cifră de 740.000 de albume vândute.

Selah Sue la Arenele Romane va fi un eveniment notabil, cu care Phoenix Entertainment deschide oficial sesiunea de toamna a concertelor inedite. Evenimentul va incepe de la ora 20:00, iar accesul publicului va posibil de la ora 19:00.

Selah Sue performs in Nice

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO