Serviciul Român de Comedie se mută de la Pro Tv la Antena 1

SRCUna din emisiunile de divertisment fanion ale Pro TV se pregătește de transfer la Antena 1. Serviciul Român de Comedie, realizată de Toni Grecu, cu o echipă de peste 20 de oameni, se va vedea, din primăvară, la postul lui Dan Voiculescu.

 

Negocierile sunt confirmate de Toni într-un interviu pentru Reporter Virtual

Reporter Virtual: Toni, de ce plecați acum? Are vreo legătură cu dificultățile financiare prin care trece CME, compania-mamă a Pro TV?

Toni Grecu: Nu neapărat. Noi căutăm stabilitate sau, mai bine spus, mai multă stabilitate și posibilitatea de a dezvolta producția Serviciul Român de Comedie.

Când se va petrece transferul efectiv și de când vă vedem la Antena 1?

Deocamdată discuțiile nu sunt finalizate, însă sunt pe ultima sută de metri. Zilele astea se vor încheia și, dacă totul va fi în regulă, Serviciul Român de Comedie va fi din primăvară la Antena 1.

Pleacă toată echipa sau doar o parte din ea? Vom avea o emisiune „în oglindă”?

Nu. Dacă pleacă, pleacă toată echipa în bloc. Nu va fi nicio scindare. Rămânem împreună oriunde am fi.

Ați studiat structura publicului de la Antena 1? Credeți că veți avea același succes?

Asta nu pot să știu cu certitudine. Sper! Dar și Pro TV și Antena 1 sunt posturi foarte puternice în piață, iar pe segmentul de divertisment, subliniez – de divertisment, publicul este cam același.

De ce Antena 1?

Sunt puține locuri în România unde se face televiziune așa cum trebuie. Producția noastră este una mai complexă, cu peste 20 de oameni implicați, cu decoruri, costume, investiții, filmare săptămânală și așa mai departe… E o producție care nu se poate face oriunde în România. Și, așa cum am spus, căutăm mai multă stabilitate și posibilitatea de a ne dezvolta.

SRC este o emisiune care aducea profit Pro TV. Făcută în colaborare de Pro TV SA și de compania de producție a lui Toni Grecu, Serviciul Român de Comedie s-a aflat în permanență în Top 10 al producțiilor de divertisment în România, cu ratinguri medii în jur de 8 puncte.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO