Și-a arătat mușchii lucrați de o campioană la fitness în cel mai recent clip!

Costantino Toma - Cover The Club IMG_1910Artistul român stabilit în Italia, Costantino Toma, nu s-a sfiit să-și arate mușchii atent lucrați sub supravegherea campioanei la culturism și fitness, Alina Stanciu, în cel mai recent videoclip al său.  Constantino Toma, fost concurent la X Factor în Italia, a revenit cu un nou proiect muzical cu aer estival, însoțit de un videoclip filmat în Italia și intitulat ”The Club”.

Împătimit al sălilor de fitness, artistul a profitat de trupul său sculptat sub îndrumarea frumoasei campioane a Federației Române de Culturism și Fitness și l-a afișat cu nonșalanță printre imaginile futuriste cu gadgeturi din videoclip. Filmările au avut loc în frumoasa citadelă Roma, iar piesa muzicală a fost înregistrată în studioul Mihaelei Cernea. De compoziția piesei este însă responsabil chiar Costantino Toma, iar regia videoclipului este semnată de binecunoscutul regizor italian Paolo Mantero.

“”The Club” este o piesă care te îndeamnă la party-uri și distracție. Cred că este  perfectă pentru vară și a fost bine primită de românii din Italia. Mai mult, am primit cereri pentru apariții în mass-media italiană, așa că sper să fie la fel de bine primită și în România” mărturisește Costantino Toma.

 

La ultima sa vizită în București, cântărețul s-a antrenat chiar și la pisicină, nu doar în sala de fitness, pentru a se menține în formă.

IMG_1741

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO