Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»

adriana_bahmuteanu_prigoana_copil_58181100Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu sunt divorţaţi. Cei doi îşi pot schimba statutul marital abia pe 11 septembrie, când are loc înfăţişarea la apelul făcut de Adriana pentru a anula ultima sentinţă a divorţului de Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu (39 ani) şi Silviu Prigoană (49 ani) sunt încă soţ şi soţie. Divorţul celor doi s-a pronunţat pe 23 ianuarie, însă sentinţa de divorţ au primit-o prin poştă abia în luna aprilie. Însă cei doi aveau posibilitatea ca timp de 30 de zile să se răzgândească şi să facă Apel pentru anularea hotărârii, ceea ce, într-un final s-a şi întâmplat.

Aşa se face că Apelul a fost făcut chiar de Adriana, să-i dovedească lui Prigoană că încă îl iubeşte. Cei doi au revenit la sentimente mai bune la începutul lunii mai, când s-au şi împăcat şi au sărbătorit Paştele împreună. În urma Apelului făcut de Adriana, instanţa a stabilit o nouă înfăţişare în procesul lor de divorţ pe 11 septembrie. În cazul în care Adriana îşi retrage Apelul sau dacă Silviu Prigoană nu este de acord cu contestaţia depusă de aceasta, căsătoria se desface. Numai că, potrivit unor surse din anturajul lor, acest lucru nu se va întâmpla, întrucât cei doi par că doresc să rămână în continuare soţ şi soţie.

Faptul că ei încă mai sunt căsătoriţi este confirmat şi de Silviu Prigoană, cel care a şi introdus acţiunea de divorţ în septembrie anul trecut, după ce Adriana părăsise în august domiciliul conjugal împreună cu cei doi copii, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), pe fondul unor certuri. „Cum să ne recăsătorim când noi suntem încă soţ şi soţie?”, ne-a declarat omul de afaceri.

Şi avocatul Cristian Sârbu îi dă dreptate: „Dacă Adriana Bahmuţeanu a făcut Apel în termenul legal, înseamnă că ei încă nu au terminat procesul de divorţ. Asta înseamnă că din punct de vedere juridic, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană sunt încă soţ şi soţie”.

Adriana şi Silviu s-au căsătorit şi au divorţat de patru ori

În toamna anului 2003, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit prima dată după o relaţie de un an. La întoarcerea din luna de miere, proaspeţii însurăţei au divorţat. În ianuarie 2004, milionarul şi vedeta s-au căsătorit din nou în mare secret, în Las Vegas, dar, după doar trei luni de la a doua căsătorie, Prigoană a intentat cel de-al doilea divorţ.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO