SISTEM se reuneşte!

sistem2Trupa SISTEM va canta din nou pe 29 martie 2014, ora 20:30 in Parcul Carol din Bucuresti cu ocazia evenimentului Ora Pamantului / Earth Hour, organizat de WWF la nivel international. 


Trupa etalon pentru show ul exploziv din România se regrupează la aproape doi ani de la dizolvarea sa. Zoli Toth susţine ca, în ultimele 18 luni, a primit zeci de oferte tentante pentru a canta din nou alături de foştii colegi, însă decizia de a sta departe de scena in acesta formula a fost luata pentru cel putin trei ani.

”In calitate de Ambasador Earth Hour Romania am incercat sa-i ajut pe cei de la WWF Romania sa organizeze un eveniment cu ocazia Orei Pamantului 2014 in Bucuresti. Au existat mai multe propuneri de trupe printre care si una de percutionisti. Dar, gandul organizatorilor tot la SISTEM ajungea si ne-au facut propunerea.

Sunt deosebit de bucuros ca – atunci cand le-am propus sa ne reunim pe scena de la Earth Hour – toti colegii mei din Sistem au zis DA fara sa se gandeasca nici macra cinci minute si ca putem sa dovedim inca odata ca am ramas prieteni, avem pasiune pentru muzica si grija fata de mediu. Un eveniment de genul Earth Hour trebuie sa fie o bucurie pentru tine si nu in ultimul rand, muzica se face din pasiune.

Va astept in 29 martie 2014, ora 20:30 in Parcul Carol din Bucuresti sa ne distram impreuna si sa sarbatorim Pamantul! ”
Acest eveniment nu anunta o activitate ulterioara a formatiei Sistem, adaugă Zoli.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO