Sişu a recidivat iar.Şi-a bătut soţia!

sisuI-a jurat credinţă veşnică femeii care l-a acceptat şi cu bune, şi cu rele şi părea nerăbdător să-şi crească împreună cu ea copilul. Se pare însă că anii petrecuţi după gratii nu l-au schimbat.

Tudor Sişu a devenit, la doar câteva luni după ce a fost eliberat, inamicul numărul unu pentru propria familie. Soţia sa a cerut judecătorilor emiterea unui ordin de protecţie.

Război total în familia Sişu. Când toată lumea credea că Tudor Sişu (36 de ani) a luat-o pe drumul cel bun, soţia sa, Elena Cătălina, vine cu acuzaţii grave la adresa cântăreţului. Click! a aflat în exclusivitate că tânăra a depus, la data de 2 noiembrie, o plângere la Secţia 9 Poliţie din Bucureşti împotriva lui Tudor pentru lovire şi ameninţare.

Surse din poliţie ne-au dezvăluit că soţia cântăreţului ar fi povestit anchetatorilor că Tudor, de care s-a despărţit în urmă cu ceva timp, a atacat-o în locuinţa în care stă cu fiul lor, acum în vârstă de aproape trei ani şi cu mama ei. Speriată, tânăra a cerut pe data de 19 noiembrie, în instanţă, alături de mama ei, Magdalena Dinu, emiterea unui ordin de protecţie. Se pare că soţia lui Tudor s-a întors la mama ei, cu care a locuit în vila din Mogoşoaia cât timp solistul a fost în puşcărie. Acolo şi-a crescut până de curând băieţelul. Contactat telefonic, Tudor Sişu nu a vrut să comenteze acest incident.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO