Slav a lăsat-o pe Bianca pentru a salva locul său de muncă

bianca-victorS-a decis! Între o soţie adulteră şi un loc de muncă respectat, Victor Slav a ales varianta a doua! Click! a aflat care este adevăratul motiv pentru care băiatul de la Meteo nu şi-a iertat soţia şi a dus-o la notar ca să divorţeze. Prezentatorul tv s-a temut că va fi pus pe liber de Pro Tv  din cauza scandalului în care l-a târât Bianca.

Data de 29 septembrie nu va fi uitată niciodată de Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. A fost ziua în care cei doi şi-au jurat, în biserică, credinţă şi iubire veşnică. Din păcate, roşcata a încălcat jurământul, gustând prima din fructul oprit.

La trei luni de la nuntă, mai precis după Anul Nou, a fugit la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea. Victor Slav nu a rămas indiferent şi, după o lună de frământări, a luat cea mai importantă hotărâre din viaţa lui. În mare secret, băiatul de la Meteo şi Bianca Drăguşanu au depus, miercuri, la notar, actele prin care au solicitat desfacerea căsătoriei.

Aşadar, peste aproape 30 de zile, Slav va fi din nou liber pentru domnişoare. Totuşi, la decizia de a divorţa nu a ajuns de unul singur.

Bianca este liberă să-şi facă de cap în cluburi

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO