Smiley nu mai vrea să audă de Alex Velea

 alex_velea_smiley_accident_mesaj_emotionant_d61f575c0fAlex Velea si Smiley sunt ,de ani buni, cei mai buni prieteni, însă acum totul se apropie de final. Velea a facut o mutare care vorbeste de la sine: nemaifiind băgat în seamă de Smiley din punct de vedere muzical, se pregateste sa-si deschida studio de productie.

Prietenia dintre Smiley si Alex Velea dateaza de pe vremea cand cei doi nu cunoscusera celebritatea la nivelul de acum. Ambii erau cunoscuti, Smiley ca vioara principala de la Simplu, iar Velea ca un nou talent promitator, care a castigat concursul muzical Star Factory. Ulterior, destinele lor s-au unit. Iar asta s-a intamplat in momentul in care Smiley, aflat pe firmament si deja cu un nume greu in showbiz, a mirosit potentialul lui Velea si a hotarat sa il ia sub aripa lui protectoare.Atat de recunoscator i-a fost “fratelui” sau pentru ajutor, incat, in urma cu trei ani, Velea si-a tatuat chipul lui Smiley pe antebrat. Fapt care nu prea l-a magulit pe Smiley, caruia i s-a parut un gest extrem si usor nefiresc. Anii au trecut, iar cei doi au lansat melodii impreuna, au urcat pe aceeasi scena si au sustinut spectacole de zile mari. Parea ca prietenia lor va fi pentru toata viata si ca nimeni si nimic nu va putea “sa-si bage coada” intre ei.

Timpul a avut grija sa demonstreze, insa, ca nimic nu e vesnic. Se pare ca, acum, vechii “fratziweari” sunt la un pas de separare, cel mai probabil una definitiva, de data aceasta. Alex Velea este cel care a provocat aceasta ruptura, atunci cand a decis, surpriza, sa-si deschisa studio de productie. Proiectul se va numi “Golden Boys”, iar cantaretul lucreaza la el inca de la inceputul acestui an, dupa cum am aflat din surse din anturajul lui.Se pare ca motivul separarii de Smiley este legat de castiguri, Velea dorindu-si mai multi bani in buzunarul propriu. In plus, printre apropiatii celor doi circula zvonul ca acesta a pus ochii pe cativa colegi de la HaHaHa, pe care doreste sa ii ia cu el in noul proiect si, astfel, sa-i aplice lui Smiley o lovitura sub centura.

Mai mult, conform apropiatiilor, se pare ca prietenia lor nu este deloc pe roze si ca, in ultima vreme, acestia au ramas impreuna doar gratie anumitor conjuncturi, respectiv cateva proiecte comune menite sa le aduce niste sume frumusele, in buzunare. Acum, insa, mutarea lui Alex s-ar putea sa provoace un adevarat cutremur intre ei, iar Smiley sa fie pus in fata unei decizii pe care, cu siguranta, ar fi preferat sa o evite.

Ruptura s-a produs in urma cu un an

Succesul l-a schimbat mult pe Velea, dupa cum spun multi colegi de-ai lui din showbiz, si se pare ca acesta a facut “nefacute” si la adresa lui Smiley. Juratul de la “Vocea Romaniei” nu s-a ferit sa afirme in cercul solistilor faptul ca Velea i-a iesit de multe ori din cuvant si ca nu i-a luat in seama sfaturile, iar zvonurile ca Alex ar consuma substante interzise a condus la o racire, in relatia lor. Presimtind parca ruptura care sta sa se produca acum, Velea a explicat anul trecut ca are solutie pentru desen in cazul in care se va certa cu Smiley: “Daca ne vom certa vreodata, nu o sa sterg tatuajul, ii pun nas de clovn, vad eu ce fac”, a declarat acesta la “Povestiri de Noapte”, Acasa Tv!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO