Soliștii ce o trag la masea înainte de concerte

connect_rArtist de top în ultimii ani, proaspăt soţ şi viitor tată, Connect-R se considera un om realizat, aşa că s-a apucat de ultimul deziderat propus în viaţă, să urmeze o carieră în consumatul băuturilor alcoolice.

Obosit după an în care a bătut la porţile celebrităţii, solistul, pe numele său Ştefan Mihalache (31 ani), ce a făcut celebră sintagma ”Kamarera, dă-mi o bere”, şi-a câştigat faima că le trage pahar după pahar, la foc automat, înainte de fiecare concert. Preferatul său, whiskey-ul sec, ”asortat” cu ceva ţigări, să-şi regleze ”vocea”.Solistul trupei Omul cu Şobolani, Dan Amariei a reuşit performanţa unică să adoarmă întins pe scenă, în timpul unui concert al său. Când publicul a conştinetizat că nu-i o glumă s-a revoltat şi a fost nevoie de protecţia poliţiei pentru ca trupeţii să scape din mâinile fanilor enervaţi.

Uzzi (la BUG Mafia), a reuşit să înteţească spectacolul la un concert dat într-un club bucureştean, în urmă cu patru ani, spectacol desăvârşit, mai ales că a căzut în cap de pe scenă. Virulentul hip-hoper nu s-a sfiit să cânte cu sticl de whisky în mână, pe care a golit-o din cauza inerţiei, când s-a prăvălit de pe scenă.

Un alt solist ce şi-a făcut o bună reputaţie în domeniu, este Alin Oprea, solistul trupei Talisman. Fapt confirmat şi de fostul solist al formaţiei, Tavi Colen care a declarat că se săturase să-l mai care după concerte. Alin s-a afirmat şi la emisiunea ”Serviţi vă rog!”, unde, conform celor declarate de prezentatorul emisiunii, ”era cu spriţul în faţă de dimineaţă”.

Nicolae Guţă a băut în cinstea nunţii fiicei sale până a leşinat şi a ajuns la spital. Manelistul a recunoscut că s-a împarfumat bine şi sistematic, timp de două zile înainte de eveniment. El a leşinat în mijlocul petrecerii şi a fost luat cu salvarea şi dus la camera de gardă a spitalului din Petroşani.

Fan al vinului de casă, Aurel Moldoveanu, viitor moştenitor al unei potgorii mari în Bordeşti, Vrancea, are în permanenţă, în portbagaj ”fiole” cu licoare din beciul tatălui săi. Dincolo de pasiunea sa pentru tradiţie, vin şi ţuică fiartă, a rămas antologică situaţia în care a făcut ”piscină”de vin într-un luxos Audi Q7, în portbagajul căruia s-a spart o damigeană. Mirosul de cramă al bolidului a dispărut după ce a plătit zeci de milioane pentru a schimbat o parte a tapiţeriei.

Delia mai ciupeşte câte un paharel înainte de concerte, fapt recunoscut nonşalant de solistă.”Nu sunt falsă faţă de colegii mei.Beau puţin pentru a mă încălzi, a mă binedispune”, a declarat solista public, după ce, în timpul unui spectacol, cineva din public a acuzat-o că e beţivă.Lipsiţi de inhibiţii şi complexe, cei de la Paraziţii nu şi-au ascuns niciodată că le cam place şpriţul, des descris în piesele lor.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO