Stela Popescu, declarații fără perdea: „Eu am înșelat, dar cu grijă!”

La 81 de ani, Stela Popescu nu se sfiește să vorbească deschis despre un subiect pe care multe vedete de la noi încă îl consideră tabu – sexul. Stela Popescu a povestit sincer, într-o emisiune televizată, despre aventurile ei amoroase și despre cât de important este sexul în viața ei.

stela-popescuIubirea vieții ei a fost soțul, Puiu Maximilian, care s-a stins din viață în anul 1998. Se pare, însă, că îndrăgita actriță Stela Popescu nu a fost tocmai o „fată cuminte”. Deși l-a considerat sufletul ei pereche, artista l-a înșelat și spune că încă se simte vinovată pentru asta, chiar și la 19 ani de la moartea soțului. Stela Popescu a povestit, la Antena 1, despre „păcatele” vieții ei. A vorbit despre dragoste, bărbați, alegerea de a nu face copii, intervenții chirurgicale și despre sex.

„Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu.” a declarat Stela Popescu .

Stela Popescu nu și-a dorit niciodată copii. A mărturisit că i-a fost frică de durere: „Eu nu mi-am dorit copii, cred că de teama de durere. Şi acum îmi este teamă. M-a muşcat la cinci ani un păianjăn veninos şi am fost operată pe viu şi d-asta. (…) Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO