Știrista de la The Money Channel a făcut senzație la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc!

photo 2(1) Loredana Popescu a făcut furori la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc, eveniment organizat de Ministerul Turismului la hotelul Hilton din București. Frumoasa prezentatoare de la The Money Channel a reușit să atragă toate privirile asupra ei printr-o apariție demnă de o adevarată divă.

Îmbrăcată într-o rochie creată de designerul Nicole Enea, elegantă și sexy, ce îi punea în evidență silueta fără cusur, Loredana părea desprinsă parcă din basmele cu zâne, fiind admirată de toată suflarea masculină, cât și feminină. Prezentatoarea a participat la Gala Ambasadorilor Turismului Ramânesc, alături de colegii ei de la postul de televiziune, care au instalat un studio mobil de unde au prezentat în direct evenimentul. Transmisia specială marca The Money Channel a fost moderată de analistul economic Constantin Rudnitchi, alături de care Loredana s-a și pozat.

Gala Ambasadorilor Turismului Românesc se află la a doua ediție și face parte din proiectul inițiat de ministrul Maria Grapini, intitulat “România promovată prin valori“. Evenimentul a reunit personalități care au primit pașaportul onorific de ambasor al imaginii României în lume printre care Nadia Comăneci,  Dan Puric,  Maia Morgenstern, Ovidiu Lipan Țăndărică, Dumitru Prunariu, Octavian Bellu, Oana Pellea, Helmuth Duckadam și Mariana Bitang. Printre invitați s-au numărat și ambasadorii numiți la prima gală: Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Gabriela Szabo, Grigore Leșe.

photo 4

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO