Șuie Paparude, concert senzațional în Club A!

club a - suie paparudeCum vacanța s-a terminat, trupa Șuie Paparude vrea să aducă un strop de bucurie pe fețele tinerilor cu un concert incendiar. Acesta va avea loc maine, 11 septembrie, în Club A din Centrul Vechi, dând astfel startul seriei de concerte aniversare “Muzica de Club A”.

Astfel, miercuri  începând cu ora 23:00, Michi, Dobrică și Bean vor dezlănțui “sunetul ce ajunge din difuzoare până în sânge”. După cum spun chiar veteranii Michi și Dobrică aici au avut loc primele repetiții și concerte din istoria trupei, cândva prin 1993. “Am facut școala de muzică și cântam muzica făcută de alții. La un moment dat, nerenunțând la pasiunea asta, ne-am cumpărat niște sintetizatoare pe care le căram prin metrou până în Club A,” declara aceștia. Șuie Paparude cântă de 20 de ani si cu toate că au în spate o asemenea istorie, ei nu lasă nici o secundă impresia de glorie de altădată și de hit-uri de odinioară. Asta pentru că Șuie a știut cum să se adapteze evoluției muzicii fără să-și piardă deloc identitatea. Prețul de intrare rămâne unul cât se poate de studențesc: 10 lei.

Odată cu 2011, Club A, cel mai vechi club muzical românesc, a început o serie de concerte aniversare cu artiști consacrați pentru a aduce un omagiu muzicii de calitate românesti pe aceeași scenă pe care au cunoscut faima. În 2013, seria concertelor aniversare “Muzica de Club A” continuă în fiecare miercuri, aducând un tribut celor 42 de ani de rezistență prin artă și cultură a celei mai vechi scene culturale din Capitală.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO