Tavi Colen, Emma Ștefan și dominicanul Hevito în concertul-eveniment ”Dragoste la Palat”, pe 15 februarie!

Tavi Colen ridică standardul concertelor la un alt nivel, de Ziua Indrăgostiților. Artistul alături de Emma Ștefan și dominicanul Hevito pregătesc un super concert cu muzică 100% live, în cadrul unui eveniment de vis, în noaptea de 15 februarie la Hotel Palace Sinaia.

Evenimentul intitulat ”Dragoste la Palat” aduce un nou concept pe piața turistică din România, o experiență romantică desăvârșită, desfășurată în perioada 14-16 februarie, ce cuprinde  2 nopți de răsfăț la Palatul de 4 stele din Pacul Ghica, o cină festivă cu delicatese culinare si concertul de excepție susținut de Tavi Colen Band și Hevito, în noaptea de 15 februarie.

Pentru că februarie este luna iubirii, Tavi Colen, frumoasa Emma Ștefan și fostul concurent de la X Factor, Hevito, promit pe 15 februarie o noapte de neuitat celor care au ales să își petreacă weekend-ul de Valentine’s Day în Sinaia.

Evenimentul „Dragoste la palat”, menit sa le ofere indragostitilor un adevarat weekend de vis, romantic si plin de surprize, într-un cadru de poveste, este organizat de Carpatia Tour și hotel Palace Sinaia.

Pentru detalii si rezervări www.dragostelapalat.com

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO