Tavi Colen, la 2,5 metri înălțime!

IMG_0909Este o mare voce a României, posesor al unui fizic impunător și masiv, iar acum îl poți vedea mai mare ca oricând : Tavi Colen de 2 metri jumate! Ei bine, fostul Talisman nu a crescut precum Prâslea cel Voinic, ci a apărut pe un panou publicitar situat pe DN 1, în apropierea orașului Băicoi.

Tavi face reclamă unui eveniment inedit ce are loc de Ziua Îndrăgostiților în Sinaia și al cărui protagonist este. Luând în considerare că din ce in ce mai multe cupluri celebrează Valentine’s Day și că evenimentul ”Dragoste la Palat” are loc într-un hotel de 4 stele situat în parcul Ghica din centrul stațiunii montane Sinaia, se pare că Tavi Colen nu numai că a apărut mai mare ca niciodată într-o reclamă, dar și că își va rotunji veniturile pe măsură.

Artistul promite în reclamă un răsfăț auditiv de zile mari, într-un concert 100% live cu band-ul ce-i poartă numele, pe 15 februarie. Concertului i se va alătura și dominicanul Hevito, cu care Tavi a făcut în trecut un jam session într-un club din Capitală. Muzica de bună calitate este doar una din surprizele promovate pe bătătoritul drum către munte, întrucât evenimentul oferă înainte de toate 2 nopți de vis la Palat între 14 și 16 februarie și o cină romantică plină de delicatese.

IMG_0908panou1

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO