Teo: «Nu am luat nici cinci bani din afacerea cu făină»

5Vedeta face noi dezvăluiri despre asocierea cu medicul Gabriela Man într-un business care i-a lăsat o gaură de 70.000 €

Au pus împreună pe picioare o afacere, dar asocierea lor nu a fost de bun augur. Teo Trandafir şi nutriţionistul Gabriela Man se judecă pentru aproape 70.000 de euro, bani pe care vedeta i-a investit în firmă. Între cele două asociate nu mai există cale de împăcare, fiecare având propria versiune în ceea ce priveşte eşecul afacerii.

 

Fără pretenţia că are fler în afaceri, în anul 2008, Teo Trandafir, care la acea vreme lucra la Prima TV, s-a asociat cu medicul nutriţionist Gabriela Man şi împreună şi-au deschis societatea Dietetica. Firma avea ca profil producţia şi distribuţia unui produs dietetic inventat de doctorul Man: făina care nu îngraşă.

“E singura afacere pe care am făcut-o vreodată. Doamna doctor şi soţul său m-au căutat la Prima TV şi mi-au propus să ne asociem. Am fost foarte entuziasmată, mi s-a părut o treabă bună pentru atunci când mă voi retrage din televiziune. Ne-am făcut multe vise”, a declarat, ieri, Teo, pentru Click! Visele s-au spulberat, însă, mai repede decât s-ar fi gândit. Afacerea în care şi-a investit toate economiile de-o viaţă s-a dus de râpă încet, dar sigur. Când a tras linie, a ieşit pe minus cu aproximativ 70.000 de euro.

“Toţi banii pe care i-am avut i-am băgat acolo. Nu am luat nici măcar 5 bani din afacerea asta. Nu am făcut nici un plin de benzină, nu am plătit vreo factură la telefonul mobil…”,  ne-a mai spus Teo, care a câştigat procesul pe care l-a deschis societăţii Dietetica, în care este încă asociată.

Dr. Gabriela Man, inventatoarea reţetei, spune că firma este acum în faliment

De cealaltă parte a baricadei, medicul nutriţionist Gabriela Man consideră că asociata ei nu s-a implicat suficient de mult în afacere.

Amândouă ne-am asumat riscul de a pierde sau de a câştiga. Teo nu a respectat contractul de parteneriat. Cum poţi să iei bani şi să faci reclamă la un medicament de slăbit când firma ta scoate un produs sănătos? Eu mi-am respectat partea mea de înţelegere. Una dintre noi şi-a făcut treaba în continuare, cealaltă nu”, ne-a spus medicul Gabriela Man.

„Fiind în faliment, cei care au pretenţii se înscriu la masa credală. Dacă au ce să ia din firmă, iau, dacă nu, nu”, ne-a spus dr. Gabriela Man, care nu are de gând să renunţe la ideea de a scoate bani din făina care nu îngraşă.

„Reţeta este a mea. O voi produce în continuare sub altă marcă şi gata”,  a completat dr. Man, care spune că nu se va mai asocia niciodată cu cineva într-o afacere.

Afacerea cu făina minune “Slăbeşti mâncând” a pornit în 2008. A fost deschisă şi o fabrică la Râmnicu Vâlcea şi, din februarie 2009 se putea comanda online pe două site-uri, ce promovau afacerea celor două. Cantitatea minimă per comandă era de 10 kg şi costa 62 de lei. Cu făina respectivă se puteau face multe dulciuri şi reţete care nu ar îngrăşa. Teo s-a asociat cu Gabriela Man, convinsă că inedita afacere va fi un succes. În patru ani, totul s-a dus de râpă.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO