Ținuta Revelion 2017 pentru bărbați!

Ajunul Anului Nou este întotdeauna sinonim cu petreceri și festivități, în ciuda diferitelor moduri de a sărbători. Unii dintre voi ar putea petrece sosirea anului 2016 cu familia și prietenii apropiați.

Fie că petrecerea are loc într-o cameră de hotel, într-o cabană de lux, sau în gradina din spatele casei, alegerea ținutei nu este o problemă care are nevoie de o atenție specială. Dar dacă de Anul Nou trebuie să participați la o petrecere cu partenerii de afaceri sau colegii? Aici vă oferim câteva idei despre ce ar trebui să purtați.

tinute-revelion-2017Invitația la o petrecere de Revelion fără nici un cod vestimentar clar, te va pune în dificultatea de a nu ști ce ținută să porți. Ideile pe care ți le oferim de data aceasta, sunt pentru un look casual, dar elegant. Pur și simplu purtați pantaloni combinați cu o cămașă de culoare deschisă. Pantalonii pot fi schimbați cu blugi, de asemenea. Apoi purtați un sacou casual cu nasturi deschiși pentru a da impresia de eleganță și pentru a reduce impresia de casual. Ornamentele ca o eșarfă soft, un ceas elegant, vor da impresia de glamour. Pantofii sunt un accesoriu important, dacă aveți de gând să vă simțiți confortabil și activ.

Cu această alegere de ținută vă veți simti confortabil printre oaspeții îmbrăcați în haine casual, precum și cei care folosesc un cod formal de petrecere.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2016 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO