Ținute pentru Paşte pe care să le porţi în 2017

Nu mai e mult până la Paşte şi vom avem prilej de bucurie, având în vedere că în acest an sărbătorim Învierea Domnului atât catolicii cât și ortodoxii Nu ştii în ce să te îmbraci cu ocazia acestor sărbători?

Am pregătit pentru tine o listă cu 22 de ținute de Paşte: nu îţi mai rămâne decât să decizi ce invitaţie să accepţi, iar noi îţi arătăm ce să porţi, ca să fii în ton cu tendinţele lui 2016!

tinute de paste

Ţinute de Paşte pentru sărbătorile petrecute în familie

Ce poate fi mai frumos decât Paştele petrecut în familie? Gustări delicioase şi rude strânse laolaltă în jurul unei mese: este tabloul feeric al acestei sărbători!

Vei arăta fabulos în 2016 într-o ţinută de Paşte romantică, plină de feminitate, pe care o poţi îmbrăca inclusiv la biserică. Parcă nici mătuşii tale nu îi mai vine să îţi critice alegerile amoroase, când eşti atât de drăgălaşă! Iar dacă te bucuri de sărbătorile pascale alături de soţ şi copii, vei respira împlinire şi fericire!

O rochie midi sau lungă din dantelă va fi decentă, dar se va pune bine şi cu tendinţele, aşa că nu ai niciun motiv să îţi faci griji. Câteva transparenţe delicate te vor face mai dorită decât Olivia Culpo, fosta Miss Universe, iar o geacă din denim te va proteja în cazul în care vremea nu se arată darnică de sărbătoarea Învierii.

Ţinute de Paşte pentru ieşirile la iarbă verde

E Paşte, se aproapie 1 Mai, aşa că o ieşire la pădure, la un grătar sau la iarbă verde se numără printre cele mai iubite alegeri. Uită de outfiturile aglomerate, ultra sofisticate, pentru că sunt o alegere necorespunzătoare în peisajul pitoresc al naturii, şi alege ca ţinută de Paşte combinaţia clasică dintre o pereche de blugi şi un tricou: te vei simţi confortabil şi nu vei refuza nici partidele de volei sau de badminton!

Când îţi alegi ţinuta de Paşte, informează-te din timp asupra temperaturilor! Nu ai vrea să fii prinsă pe picior greşit, mai ales când te afli în mijlocul naturii. În cazul în care vremea se anunţă frumoasă, poţi schimba liniştită blugii lungi cu o pereche de shorts şi un tricou în dungi, dar dacă temperaturile nu vor să îţi facă pe plac, un hanorac (ne-am îndrăgostit de cel albastru purtat de Gigi Hadid) te va scoate din impas! Nu uita de crema cu factor de protecție solară!

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO