Tony Şeicărescu este din nou solist Direcţia 5!

directia 5Tony Şeicărescu, primul solist al celei mai iubite formaţii pop-rock româneşti, se reântoarce în trupa sa de suflet, Direcţia 5.

 

Considerat de specialiştii muzicali drept cea mai bună voce rock din peisajul autohton, Tony (46 ani), care a fost în ultimul an solistul trupei Iris, a înregistrat deja o nouă melodie cu Direcţia 5, single intitulat ”Hallo!”, şi care va fi lansat pe 27 august a.c.

 

Spre bucuria miilor de fani, Tony  nu are nevoie de acomodare şi se va alătura trupei, în concert, în acest weekend, la Mamaia.

Revenirea lui Tony în echipa a fost confirmată şi de liderul Direcţia 5, Marian Ionescu: ”Îl iubesc pe omul alături de care am început în urmă cu 21 de ani acestă frumoasă poveste muzicală şi promitem oamenilor că nu vor pierde venind pe viitor la concertele Direcţia 5 . Locul lui este în familia sa, formaţia de suflet. Acum trupa are din nou două voci superbe ce imprimă o dinamică incomparabilă”.

 

În tomana anului trecut, Tony Şeicărescu l-a înlocuit pe Cristi Minculescu care a părăsit formaţia Iris după 30 de ani. Însă solistul nu s-a putut adapta în respectiva echipă din cauza presiunilor membrilor formaţiei Iris, care nu-şi doreau un solist care să reformeze grupul şi o copie a lui Minculescu.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO