Un artist de la noi a făcut un om de zăpadă în fata unui hotel de lux!

photo 5Dominicanul Hevito a intrat în rândul românilor care se respectă. Deși și-a mutat domiciliul pe plaiurile noastre moritice de doar 2 ani, artistul a dat repede uitării plajele însorite și pline de palmieri din Republica Dominicană, unde a crescut, pe răsfățurile montane cu iz de fiță de pe Valea Prahovei.

Și cum dominicanul a făcut o adevarată pasiune pentru zăpada, iar în Sinaia se găsește din belșug, nici n-a așteptat să se așeze bine primul strat de ninsoare că a și fugit la munte, la luxosul Palace Sinaia, hotelul lui preferat. Clădirea construită in 1911 și aflată chiar în Parcul Ghica din Sinaia arată ca un adevărat palat și oferă, la cele 4 stele pe care le deţine, condiții demne de un adevărat star. Aici Hevito s-a delectat cu preparate culinare tradiţionale româneşti, a degustat vinuri nobile din crama hotelului şi s-a relaxat într-un apartament fițos cu vedere la parc. Pe lângă răsfățurile regale de care s-a bucurat, artistul a avut parte și de experiențe culturale prin vizite la Castelul Peleş şi Casino Sinaia, că tot declară de câte ori are ocazia că este invidios pe cei care s-au născut în România.

Dar cel mai tare l-a încântat pe Hevito patinoarul din faţa hotelului, iar pentru a-i asigura un adevărat tratament VIP și zâmbetul pe buze, personalul locației l-a ajutat pe artist să facă un om de zăpadă chiar la intrarea în hotel dinspre parc. “M-am simțit extraordinar!” a declarat satifăcut dominicanul îndrăgostit de nea.img_0486 img_0608 img_0707 photo 1

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO