Vacanţa Mare a luat ţeapă de la Antena 1

mugur-mihaescu-radu-pietreanu-vacanta-mare_a80d15c49fAcum puţin timp fanii Vacanţa Mare erau în extaz, după ce Mugur Mihăescu, creierul producţiei, anunţa că emisiunea va reveni pe sticlă, la Antena 1. Actorul însă a făcut un anunţ care îi va dezamăgi pe cei care l-au urmărit pe Garcea ani la rând. Show-ul nu se mai ţine la postul din Băneasa, dar se transformă într-un film de lungmetraj.

Murgu Mihăescu&Co se pregăteau să revină pe sticlă cu Vacanţa Mare. Numai că negocierile între actor şi trustul din Băneasa nu au decurs conform planului, aşa că proiect de emisiune pe care trupa Vacanța Mare îl avea în pregătire pentru Antena 1 s-a transformat între-un film de lung metraj, informează paginademedia.ro citat de Libertatea.

“Filmările sunt terminate, acum suntem în faza de montaj. Nu pot să dau multe detalii. Se va numi generații, iar actori suntem noi doi (Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, n. red) plus tineri studenți la actorie. Emisiunea nu se mai face. Nu ne-am înțeles asupra formatului. Noi ne-am dorit ceva, iar postul TV a vrut altceva. Asta nu înseamnă că nu vom colabora. Poate chiar ei vor lua filmul”, a declarat Mugur Mihăescu.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO