Vica Blochina a pus ochii pe mai tânărul Augustin Viziru

d27dd_574145După episoadele Ştefan Stan şi Gabi Bădălău, fosta iubită a lui Victor Piţurcă revine în atenţia presei alături de un alt burlac celebru. De data aceasta, Vicai i-a căzut cu tronc Augustin Viziru, cu care s-a văzut de mai multe ori, scrie Cancan.ro

De ceva vreme, Vica Blochina a intrat intr-un scandal amoros cu Andreea Mantea. Se pare ca lituanianca a pus ochii pe doi dintre barbatii cu care prezentatoarea tv a avut relatii.

Fosta amanta a lui Victor Piturca a iesit cu Stefan Stan si cu Gabi Badalau, celui din urma se pare ca ii trimitea si poze ceva mai deochiate, cu ea dezbracata sau imbracata cat mai sumar.Dorindu-si, se pare, cat mai repede o relatie, Vica a pus ochii pe un alt burlac celebru. De aceasta data, Andreea Mantea poate sta linistita deoarece cel cu care Vica s-a intalnit in repetate randuri este actorul Augustin Viziru.Cei doi si-au dat intalnire la cafenele de fite din zona Dorobanti si nu au facut nici cel mai mic gest pentru a se feri de ochii curiosilor. Se pare ca cei doi s-au intalnit in cluburile din Capitala, iar la inceput au avut o relatie de prietenie, care se pare s-a transformat in flirt.

Cu toate ca, dupa despartirea de Victor Piturca, fosta prezentatoare tv a declarat ca nu este in nicio relatie, a fost vazuta in repetate randuri iesind la cafenele sau afisandu-se la bratul diferitor barbati, negand de fiecare data vreo implicare emotionala.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO