Virgil Ianţu: Dacă-mi las părul să crească, semăn cu Cătălin Crişan. E creţ

IMG_4498Virgil Ianţu le-a povestit fanilor despre noul său album, dar şi despre planurile sale de viitor.

 

Ce ai face dacă ai fi preşedinte pentru o zi? a fost una dintre întrebările la care răspunsul nu s-a lăsat aşteptat: Aş transmite un mesaj pentru români, cu obligaţia de a fi retransmis în toate pauzele publicitare timp de doi ani. Cred că România are nevoie să credem în ea, a mai spus invitatul răspunzând la o altă întrebare.

 

Fanii nu au omis nici întrebările legate de look-ul invitatului, dorind să afle dacă şi-ar dori să-şi lase părul lung. Lung tare nu l-am avut, dar îţi pot spune că, dacă îl las să crească mai mult, e creţ, a răspuns acesta. Vă daţi seama cât de tare aş semăna cu Cătălin Crişan, a râs acesta.

 

Artistul le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că sarcina cea mai dificilă pe care a avut-o în copilărie a fost urmeze şcoala şi să studieze şi vioara în acelaşi timp.

Soţia ta este geloasă pe admiratoarele tale?, a întrebat şi o fană. Nu sunt căsătorit, dar nu e geloasă, a zâmbit Virgil Ianţu.

 

Nu mi-am propus niciodată să devin vedetă şi nu pun preţ pe celebritate, ci pe lucrurile pe care le fac, a mai declarat invitatul Andreei Remeţan. Nu m-am lăsat de televiziune, ci am intrat într-o altă etapă, în care muzica e pe primul planµ, a mai afirmat el. Mi-a plăcut mult şi formatul, dar şi munca alături de copii, a declarat Virgil Ianţu în privinţa emisiunii Copiii spun lucruri trăznite.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO