Virgil Ianțu revine în televiziune. Va prezenta la TVR 2!

Virgil Ianțu revine în televiziune, cu un nou proiect la TVR 2. Acesta a mărturisit că numele emisiunii va fi dezvăluit în câteva zile. Concret, el va prezenta din 17 aprilie o nouă emisiune de cultură generală la TVR 2, ce va fi difuzată de luni până joi. 

virgil-iantu-tvr2Virgil Ianțu revine în televiziune, după o perioadă în care s-a concentrat asupra altor proiecte.

Dîn 17 aprilie Virgil Ianţu, gazda celui mai nou concurs de cultură generală despre România – format ce va fi difuzat în prime-time, de la ora 20.00 (de luni până joi).“Nu au apărut oameni de televiziune care să ne înveţe şi pe noi să ne redaptăm puţin vremurilor. Nu mai sunt oameni care să facă asta după generaţia noastră. Televiziunea nu a născut alte personalităţi de televiziune.”, a mai declarat cântărețul și prezentatorul de televiziune.

”In ultimii ani am fost intrebat de foarte multi dintre voi de ce nu revin la TV sau cand o voi face. Gandurile si vorbele voastre calde m-au pus la randu-mi pe ganduri…

Imi doresc o revenire in televiziune, dar nu cu orice pret. Am crezut intotdeauna ca publicul romanesc merita emisiuni de calitate. Si mai cred ca macar unii dintre noi suntem obligati sa ii oferim ceea ce merita. Asa ca iata si vestea: a venit vremea sa ma intorc. Imi era dor si abia astept sa incep filmarile!”, scrie în urmă cu câteva zile Ianțu pe pagina sa de socializare.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO