YANNI A INCLUS BUCURESTIUL PE LISTA CONCERTELOR ”World Tour 2013-2014”

yanniIn martie 2013, celebrul instrumentist si compozitor Yanni si-a incheiat cel de-al doilea concert al sau la Bucuresti, purtand drapelul Romaniei pe umeri si declarand public ca s-a indragostit definitiv de Romania si de cei peste 4.000 de spectatori care umplusera pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti

. O seara notabila, un concert ce a transmis audientei sentimente si trairi greu de descris in cuvinte, si a intrat istoria concertelor de nota 10, sustinute de Yanni pe intreg mapamondul.

Vestea excelenta de care se vor bucura fanii lui Yanni este aceea, ca in turneul YANNI ”WORLD TOUR 2013-2014” a fost inclus un nou concert la BUCURESTI. In data de 30 MAI 2014 , publicul din Romania se va intalni la SALA PALATULUI cu YANNI si orchestra sa pentru a treia oara.

Concertul lui Yanni reuneste numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe si mai multe percutii, trombon, trompeta sau chiar si un corn frantuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentistilor sai virtuosi, aclamate frenetic de public pentru maiestria acrobatica a interpretului la harpa din Paraguay alaturi de cubanezul de la percutii si energia debordanta a bateristului Charlie Adams.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO